sâmbătă, 3 februarie 2007

Invitat international la Digital Marketing Forum

Cu o experienta de 17 ani in publicitate, marketing si Internet, Wim Vermeulen este invitatul international al primei editii a Digital Marketing Forum.

Dupa ce a lucrat in client service in agentii precum Y&R si Lowe si a fost pentru cativa ani consultant pe Internet, Wim se alatura Ogilvy Belgia in 2002 in pozitia de client service director, unde a lucrat pe conturi precum Coca-Cola si Proximus.

In 2004, este numit managing director la OgilvyInteractive Belgia, iar de la inceputul acestui an el detine functia de director of innovation pentru Ogilvy Group Central & Eastern Europe.

Wim si echipa sa sunt creditati pentru cateva inovatii in marketingul belgian dintre care amintim: prima reclama IDTV, prima campanie de in-game advertising, primul show de divertisment sustinut de un brand.

vineri, 2 februarie 2007

Blog Watch (2 feb)

Un singur adserver (Vlad Popa)
Netbridge vinde Jurnalul, Adevolution vinde Burda (Orlando)

Evensys organizeaza Digital Marketing Forum

Digital Marketing Forum este cel de-al patrulea eveniment de markteing organizat de Evensys, dupa Marketing360 (mai 2006), Marketing Innovation Forum (octombrie 2006) si BrandCamp (noiembrie 2006, in cooperare cu Grapefruit). In luna martie, Evensys va organiza si primul forum dedicat relatiilor publice si comunicarii corporate – PR Forum.

Evenimentul se bucura de sustinerea Orange si OgilvyOne. Partenerii media ai evenimentului sunt Cotidianul, Radio Guerrilla, Iqads, Le Monde Diplomatique, evenimentul fiind sustinut online ARBOmedia, Neogen, ROL.ro si Vodanet, alaturi de Singular Behavior si Kinecto.

joi, 1 februarie 2007

Blog Watch (1 feb)

MPI - publisher sau regie? (Radu)
Update (Ciprian Stavar)
Publicitate online in Romania - proiectie utopica (Doru Panaitescu)
Mediapro Interactiv vinde site-urile Neogen (Orlando)

Digital Marketing Forum 2007

Subiectul new media si-a gasit locul in multe forumuri si conferinte de marketing desfasurate in ultmii ani in Bucuresti. Zilele Biz, Strategic, Marketing360, Marketing Innovation Forum sunt cateva din evenimentele care au inclus seminarii pe teme de online si mobile marketing.

Suntem acum in momentul in care piata online este in crestere accelerata, iar telefonia mobila se reinventeaza, fiind sustinuta de noi tehnologii si de o deschidere mai mare a utilizatorilor fata de acestea

Iar acest moment va fi sprijinit pe 27 februarie la Hotel Howard Johnson, Bucuresti, de prima editie a Digital Marketing Forum, un eveniment de marketing in new media.

Digital Marketing Forum va fi pentru o zi locul in care oameni de marketing si specialisti in new media se vor intalni fata in fata si vor impartasi si dezbate cele mai noi tendinte in comunicarea interactiva si marketingul digital.